Udgivet af Morten Miland Samuelsen, man d. 18. maj 2020, kl. 12:12

Kære nabo, kære kirkegænger

Regeringen sagde 7. maj, at kirkerne måtte åbne 18. maj. MEN først søndag 17. maj lige før midnatstid fik vi ”Retningslinjer for en ansvarlig genåbning”.

Retningslinjerne er meget detaljerede (seks sider, foruden henvisning til seks andre hjemmesider og pjecer, vi skal læse). Desuden er der masser af steder, hvor der står uklare ting som ”det bør overvejes”, ”det anbefales”, der skal ”så vidt muligt”.

Derfor er vi nødt til at bruge noget tid på at læse reglerne igennem, forstå hvad der står, og overveje de forskellige alternativer. Menighedsrådet, kirkens daglige ledelse, er frivillige og skal lige hjem fra deres arbejde, og kirkens personale kan derfor først gennemgå reglerne i løbet af tirsdag.

Så vi venter at åbne fra onsdag – og den første gudstjeneste bliver på torsdag, Kristi Himmelfarts dag kl. 10. Detaljer følger her på hjemmesiden, og vi deler det også med jer på Facebook.