Worship Service - International

The last Sunday every month, the service in Haraldskirken is in English - simple English, for all of you who do not understand Danish too well. Songs and Bible readings are in English, and Bible texts in Farsi, Arabic and Tigrinya may be provided on request. Come and light a candle in prayer, receive the bread and wine as the gift of God's forgiving love. Everyone can come - all kind of Christians, all kinds of other believers, and all who do not think they believe. After the service, we share a light lunch and fellowship.

Den sidste søndag i måneden er Haraldskirkens gudstjeneste på engelsk, og tekster udleveres på farsi, arabisk og tigrinya. Selv om du mest taler dansk, er du meget velkommen til at deltage. Sproget er simpelt engelsk af hensyn til de mange borgere i Høje Gladsaxe, der har en anden sproglig baggrund. Efter gudstjenesten er der en let frokost.

Dette er et forsøg, som menighedsrådet startede i september 2018, og det løber foreløbig frem til sommeren 2019, hvorefter vi evaluerer, om det skal fortsætte.

Ophavsret: