Begivenheden har allerede fundet sted.

SOGNEUDFLUGT TIL FILADELFIA!

Dato Fredag d. 16. august 2019 (hele dagen)
100 kr.

I Dianalund ligger en af de smukkeste oaser på Sjælland, Kolonien Filadelfia. Her mødes skov med ro og fordybelse med historiens vingesus fra den gamle koloni der nu fungerer som epilepsihospital.

Kolonien har et lille museum og sin egen smukke kirke.

Fredag den 16. August har du mulighed for at opleve dette skønne sted, der vokser under huden på dig når du er der!

Vi kører fra Haraldskirken kl 9.00, bliver mødt af formiddagskaffe og søde Elses legendariske boller. Herefter bliver vi vist rundt på museet og der er mulighed for at få en gidet tur rundt i den smukke natur, der gemmer på små historiske hemmeligheder.

Vi spiser smørrebrød i koloniens kantine og slutter af med en lille gudstjeneste i kirken.

Til at køre hjem på, er der kaffe og lagkage på Filadelfia Uddannelse, hvor Sanne i øjeblikket uddannes Diakon.

Tilmelding kan ske til Sanne på 30320370 eller på Haraldskirkens kontor.

Ophavsret: