Haraldskirkens Gospelkor

Velkommen til Haraldskirkens Gospelkor

- rytmisk kor i HØJE GLADSAXE   -

Hvem er vi

Gospelkoret er Haraldskirkens rytmiske kor for voksne og har eksisteret siden 2013. Koret har ca. 45 medlemmer fordelt på 4 stemmer (sopran, alt, tenor og bas).

Koret er åbent for ALLE voksne. Der kræves ingen sangmæssige forudsætninger, men energi og vilje til at ville:

Deltage I et forpligtende fællesskab

Blive glad af at synge

Bruge krop og stemme på en god måde

Prioritere koret rent tidsmæssigt

Lære sangene og stemmerne godt (udenad)

Vi synger en blanding af spirituals og contemporary gospel samt pop og jazz. Vi optræder med band og synger a capella, både på dansk og engelsk. Vi medvirker til to gospelgudstjenester om året i Haraldskirken, og har deruover 6-8 koncerter om året, både i Haraldskirken og andre steder i lokalområdet.

To gange om året arrangeres en workshop, hvor vi mødes en lørdag med øvelse, hygge og fællesspisning.

Vi har også sunget ved Tivolis gospelweek-end to gange.

Vi øver hver tirsdag fra kl.19 - 21 i Haraldskirken

Der er et halvårligt kontingent på kr. 300,-, som indbetales på konto 6513-3050313033 i  januar og august måned, mrk. gospelkor.

Al information til koret udsendes via Facebook og på mail

Kontakt:

Korleder: Christoffer Nolsøe Lund

Styregruppe:     Beth Nissen (A)
        Karina Struve (S)
        Anni Moesgaard Hansen (A)
        Bjarne Hansen (T)

Kommende Koncerter